FIND SOPHIA

カテゴリーで探す

コンテンツ名で探す

体験

SSIC

オンライン味噌醤油講演&味噌作り体験 Online Miso / Soy Sauce Lecture & Miso Making Experience 

English follows Japanese

日時
2023年02月23日(木)
10:00 am - 11:30 am
対象者
上智大生
定員
先着 30 名
言語
日英
参加費用
なし
開催形式
オンライン
場所
SSIC
申込締切
2023年02月08日(水)
12:00 pm
主催
SSIC
共催
伊賀越
問い合わせ先
SSIC
E-mail
ssic-co(at)sophia.ac.jp
※ (at) は @ に置き換えて下さい
特記事項
味噌は今年の9月ごろに完成します。海外に持ち出すことはできません。
申し込み後のキャンセルはお控えください。特に無断キャンセルは今後のイベント参加が難しくなります。今回は味噌キットがご自宅に届きますため申し込み後の変更はお控えください。参加が可能かどうか2月8日までにご連絡します。
Date & Time
Thursday, February 23, 2023
10:00 am - 11:30 am
This event is open to
Sophia students
Capacity
30 persons
*First-come-first-served basis
Language
ENG/JPN
Participation Fee
Free
Event format
Virtual
Place
SSIC
Deadline
Wednesday, February 08, 2023
12:00 pm
Organized by
SSIC
Co-sponsored by
igagoe
Contact
SSIC
E-mail
ssic-co(at)sophia.ac.jp
*Please replace (at) with @ when sending the e-mail.
Note
The miso you make can be aged and enjoyed around this Sep.
It is not allowed to be taken out overseas.
Please do not cancel once you applied. The last minute cancellation without notifying might prevent you from joining us again.Please do not make any changes after registration as the miso kit will be delivered to your home this time.You will be informed by 8 February whether you can participate.