体験
SSIC
オンライン味噌醤油講演&味噌作り体験 Online Miso / Soy Sauce Lecture & Miso Making Experience
English follows Japanese
- 日時
-
2023年02月23日(木)10:00 am - 11:30 am
- 対象者
- 上智大生
- 定員
- 先着 30 名
- 言語
- 日英
- 参加費用
- なし
- 開催形式
- オンライン
- 場所
- SSIC
- 申込締切
-
2023年02月08日(水)12:00 pm
- 主催
- SSIC
- 共催
- 伊賀越
- 問い合わせ先
- SSIC
- X(旧Twitter)
- https://twitter.com/CommonsSophia
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp ※ (at) は @ に置き換えて下さい
- 特記事項
-
味噌は今年の9月ごろに完成します。海外に持ち出すことはできません。
申し込み後のキャンセルはお控えください。特に無断キャンセルは今後のイベント参加が難しくなります。今回は味噌キットがご自宅に届きますため申し込み後の変更はお控えください。参加が可能かどうか2月8日までにご連絡します。
- Date & Time
-
Thursday, February 23, 202310:00 am - 11:30 am
- This event is open to
- Sophia students
- Capacity
-
30 persons
*First-come-first-served basis - Language
- ENG/JPN
- Participation Fee
- Free
- Event format
- Virtual
- Place
- SSIC
- Deadline
-
Wednesday, February 08, 202312:00 pm
- Organized by
- SSIC
- Co-sponsored by
- igagoe
- Contact
- SSIC
- X(旧Twitter)
- https://twitter.com/CommonsSophia
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp *Please replace (at) with @ when sending the e-mail.
- Note
-
The miso you make can be aged and enjoyed around this Sep.
It is not allowed to be taken out overseas.
Please do not cancel once you applied. The last minute cancellation without notifying might prevent you from joining us again.Please do not make any changes after registration as the miso kit will be delivered to your home this time.You will be informed by 8 February whether you can participate.