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体験
Udon Making Tour うどん作り体験
English follows Japanese
みなさんは「糧うどん」という言葉を聞いたことがありますか?糧とは、ゆで野菜のこと。
東京西部の小平市周辺はその昔、水田がなく小麦を栽培し、小麦粉で打つうどんを食していました。
かつては、ゆで野菜を添え、温かいつけ汁でいただく糧うどんはごちそうだったそうです。
小平市郷土研究会の皆さんと一緒にうどん作りをしませんか。
Have you ever heard of the term ‘Kate udon’? The word “糧” refers to boiled vegetables.
In the Kodaira City area in western Tokyo, there used to be no rice paddies, so people grew wheat and ate udon noodles made from wheat flour.
In the past, udon noodles served with boiled vegetables and warm dipping sauce were a feast.
Why not join the Kodaira City Local Studies Group in making udon noodles?
- 日時
-
2024年06月22日(土)9:30 am - 2:00 pm
- 対象者
- 上智大生
- 定員
- 18 名
- 言語
- 日英
- 参加費用
- なし
- 開催形式
- 対面
- 場所
- 小平市公民館
- 申込締切
-
2024年06月11日(火)9:00 am
- 主催
- SSIC
- 問い合わせ先
- SSIC
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp ※ (at) は @ に置き換えて下さい
- 特記事項
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応募期間は本日~6月11日(火)9:00です。参加の可否は6月14日(金)迄にメールで連絡します。
- Date & Time
-
Saturday, June 22, 20249:30 am - 2:00 pm
- This event is open to
- Sophia students
- Capacity
- 18 persons
- Language
- ENG/JPN
- Participation Fee
- Free
- Event format
- In-person
- Place
- Kodaira City Hall
- Deadline
-
Tuesday, June 11, 20249:00 am
- Organized by
- SSIC
- Contact
- SSIC
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp *Please replace (at) with @ when sending the e-mail.
- Note
-
The application period is from today to Mon. Jun 11, 9:00am. Results will be emailed by Fri, June 14.