【SSIC】そば打ちワークショップ / Soba Making Workshop
English follows Japanese
🍂秋学期SSICイベント:グループそば打ち
秋は、新そばの季節!仲間と一緒にそば打ちを楽しみながら、チームワークを育てませんか?
日時:11月15日(土)
① 午前の部:9:30~12:30
② 午後の部:13:00~16:00
参加費:1,000円
定員:各回12名まで(定員を超えた場合は抽選)
申込締切:10月23日(木)9:00 AMまで
抽選結果発表:10月24日(金)
#粉から本格的なそば打ち #打ちたてのそばを味わえる #チームで協力しながら交流しよう
🍂 SSIC Autumn Semester: Group Soba-Making
Autumn is the season for freshly harvested buckwheat soba! Join us for a fun soba-making experience and build teamwork with your peers!
Date & Time : Saturday, November 15
① Morning Session: 9:30 AM – 12:30 PM
② Afternoon Session: 1:00 PM – 4:00 PM
Participation Fee : ¥1,000
Capacity : Up to 12 participants per session (lottery will be held if oversubscribed)
Application Deadline : By 9:00 AM, Thursday, October 23
Lottery Result Announcement : Friday, October 24
#AuthenticSobaFromScratch #TasteFreshlyHarvestedBuckwheatSoba #TeamworkAndConnection

- 日時
-
2025年11月15日(土)9:00 am - 4:00 pm
- 対象者
- 上智大生
- 定員
- 24 名
- 言語
- 日本語&英語
- 参加費用
- なし
- 開催形式
- 対面
- 場所
- JR目白駅付近
- 申込締切
-
2025年10月23日(木)9:00 am
- 主催
- 学生センター SSIC担当
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp ※ (at) は @ に置き換えて下さい
- Date & Time
-
Saturday, November 15, 20259:00 am - 4:00 pm
- This event is open to
- Sophia students
- Capacity
- 24 persons
- Language
- JPN&ENG
- Participation Fee
- Free
- Event format
- In-person
- Place
- Near JR Mejiro Station
- Deadline
-
Thursday, October 23, 20259:00 am
- Organized by
- SSIC(Center for Student Affairs)
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp *Please replace (at) with @ when sending the e-mail.