Udon Making Tour うどん作り体験
English follows Japanese
みなさんは「糧うどん」という言葉を聞いたことがありますか?糧とは、ゆで野菜のこと。
東京西部の小平市周辺はその昔、水田がなく小麦を栽培し、小麦粉で打つうどんを食していました。
かつては、ゆで野菜を添え、温かいつけ汁でいただく糧うどんはごちそうだったそうです。
小平市郷土研究会の皆さんと一緒にうどん作りをしませんか。
Have you ever heard of the term ‘Kate udon’? The word “糧” refers to boiled vegetables.
In the Kodaira City area in western Tokyo, there used to be no rice paddies, so people grew wheat and ate udon noodles made from wheat flour.
In the past, udon noodles served with boiled vegetables and warm dipping sauce were a feast.
Why not join the Kodaira City Local Studies Group in making udon noodles?
- 日時
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2024年06月22日(土)9:30 am - 2:00 pm
- 定員
- 18 名
- 参加費用
- なし
- 開催形式
- 対面
- 申込締切
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2024年06月11日(火)9:00 am
- 問い合わせ先
- SSIC
- X(旧Twitter)
- SSIC
- SSIC
- Website
- SSIC
-
ssic-co(at)sophia.ac.jp ※ (at) は @ に置き換えて下さい
- Date & Time
-
Saturday, June 22, 20249:30 am - 2:00 pm
- Capacity
- 18 persons
- Participation Fee
- Free
- Event format
- In-person
- Deadline
-
Tuesday, June 11, 20249:00 am
- Contact
- SSIC
- X(旧Twitter)
- SSIC
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- Website
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-
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